Contact

Onze Kleuterklas Community

Als kerngroeplid van de WSK-Kleuteronderwijs heb ik tijdens de WSK-inspiratie-meetings, per mail en telefonisch heel veel (oud-)kleuterleerkrachten gesproken. Tijdens deze gesprekken ging het vaak over de gang van zaken in het huidige kleuteronderwijs. Veel positieve geluiden maar helaas kwamen er ook negatieve verhalen op tafel. Ik merkte dat veel leerkrachten behoefte hebben aan een ontmoetingsplek waar zij, als kleuterleerkracht, zichzelf kunnen zijn.

(Oud-)leerkrachten die gestopt zijn willen hun kennis en ervaring niet verloren laten gaan! In Onze Kleuterklas Community kunnen zij vanaf 1 mei online aan de slag om hun kennis en ervaring te delen met alle kleuterleerkrachten die nu voor de groep staan, of volgend schooljaar voor het eerst in een kleutergroep komen te staan. 

In de diverse social media worden heel veel leuke lesideetjes gedeeld, maar echte kennis over het kleuteronderwijs kun je daar niet terugvinden. Het zoeken in social media is sowieso erg moeilijk. Er zijn zoveel groepen/pagina’s dat je heel snel afgeleid bent van je eigenlijke zoektocht.

Oud-kleuterleerkrachten maken trainingen die je als lid van Onze Kleuterklas Community gratis kunt volgen. Je kunt dan ook direct contact leggen met de maker van de training als je meer over het onderwerp wilt weten. 

Dus echte kleuterkennis van ervaren kleuterexperts kun je vinden in Onze Kleuterklas Community – de ontmoetingsplaats voor alle kleuterleerkrachten in Nederland *)! 


Lida Boonstra
lidaboonstra@onzekleuterklascommunity.nl
tel. 040-4020809

Leden van Onze Kleuterklas Community kunnen elkaar bereiken via de community. Reageren op discussies, lid worden van (besloten) groepen, of rechtstreeks contact zoeken met een collega, alles kan in de community zelf.

Voor (nog)niet-leden zijn wij bereikbaar via eerdergenoemd mailadres en telefoonnummer. Mochten het via de telefoon niet lukken, spreek dan je telefoonnummer, het tijdstip dat je het beste bereikbaar bent en een boodschap in. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

*) en in België

 

 

**) Lid worden van Onze Kleuterklas Community 
Betaling door school
 Elke school heeft een professionaliseringsbudget voor haar onderwijzend personeel. Het lidmaatschap van Onze Kleuterklas Community draagt bij aan de uitbreiding van je kennis en je doet leuke ervaringen uit de praktijk op voor in de klas. Vraag daarom aan je leidinggevende of je professionaliseringsbudget ingezet kan worden voor je lidmaatschap van Onze Kleuterklas Community.

Onze Kleuterklas Community is een onderdeel van:

BIXweb
Pr. Ireneplein 17
5571GG Bergeijk
+31 (0)40-4020809
kvk 17230456
btw NL001528501B07
alg. voorwaarden

Aankomende evenementen